Наш познати водитељ и диркетор Гранд Продукције, Саша Поповић већ годинама је у браку са певачицом Сузаном Јовановић. 

Фото: АТА имагес

 

Иако су њих двоје данас један од најскладнијих парова на естради, у младости Саша Поповић је жудео за једном другом девојком, с којом је желео чак и брак. 

 Оно што ретко ко зна јесте и то да је Саша пре брака са Сузаном био заљубљен у једно од наших најпопуларнијих певачица народне музике Злату Петровић.

Једном приликом када је говорила за домаће медије, Злата је испричала да је 1989. године Поповић спремио дијамантски прстен и питао је да се уда за њега. 

- Сале ме је много волео, патио је дуго за мном кад смо раскинули... Запросио ме је за рођендан. Извадио је брилијантски прстен пред гостима, а ја сам се препала и бацила му га у лице. Поповић је савршен мушкарац, али ме је запросио у погрешно време. Била сам млада, имала сам 27 година, а две године раније сам се развела од Хасана Дудића - испричала је певачица.

Фото: Н.Скендерија

 

Како је певачица тада рекла, Саша је неко време туговао, али је убрзо кренуо даље. Био је веома духовит, леп и успешан, све девојке су луделе за њим, а и он није могао да им одоли.

Тек кад је срео Сузану Саша је одлучио да се скрасти и од тада њихов брак је један од оних који би свака жена пожелела за себе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".