Колегинице Љупка Стевић и Зорица Марковић, која ових дана изгледа потпуно другачије, нашле су се заједно у једној емисији, а млађа певачица није ни слутила да ће у земљу пропасти због изненадног питања. 

Љупка је пре неколико година прозвала Зорицу рекавши за њу да је лицемерна, али је то сада дошло на наплату, Марковићева јој није остала дужна.

- Љупка, изгледаш сјајно, много си се опоравила... А шта ти би оно да напишеш мени да сам лицемерна?, упитала ју је Зорица као из топа, а Љупка је била затечена.

Фото: АТА имагес

 

- Аха, да... Па, што јавно тако? То је било пре две године, зашто јавно,  збуњено је одговорила, па објаснила да јој се није допало нешто што је Зорица изјавила у једној емисији, да се држала по страни и није желела да прича те да ју је то погодило, па јој је послала поруку.

- Шта сам мислила у том тренутку, то сам ти и написала. Среле смо се после тога и све је у реду међу нама, стварно, рекла је Љупка. 

Зорица се није наљутила, али је њена била последња.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

 

- Ваљда си схватила да сам ја генерално против неких ствари. Ја знам и те како бити лицемерна и те како бити идиот, али ту када си ти у питању нисам имала лошу намеру и знаш то врло добро, поручила јој је у емисији "Недељно поподне".

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".