Наиме, она је пала са бине пред 20.000 људи и повредила оба колена, обезбеђење је одмах притрчало у помоћ, а потом су позвали и Хитну помоћ.


Чим се мало прибрала од пада, док је чекала да стигне медицинска екипа, Манојловићева је покушавала да релаксира ситуацију, те се шалила с новинарима иако јој се крв није заустављала на крвавим коленима.

Фото:АТА имагес

 

- Ја сам сада начисто фелерична! Ипак, када је публика ту, ништа ме не боли. Можда имам и неки лом, али сада не осећам. Шта би било да сам пала на нос?! Па имала бих оправдање зашто морам на операцију - шалила се певачица на свој рачун после озбиљне незгоде која је могла да буде кобна по њу, а онда додала да би се сад обогатила да је на време осигурала ноге попут колегинице Снежане Снеки Бабић.

Фото: АТА имагес

 

- Моја кардинална грешка је што нисам осигурала ноге, као Снеки Бабић. Снеки, жено, свака ти част. Нисам сујеверна, али вече је указивало да ће нешто да се деси. Код мене се дешавају необјашњиве ствари. Први пут у животу се сусрећем с Хитном. Никада нисам била у Хитној. У животу ми се није десило да паднем, не с бине него уопште. За све је крива штикла. Солунски фронт је за мене мала беба, све ја могу, па и да паднем с бине од три метра (у страху су велике очи, па се Ради учинило да је летела много више него што је реална висина стејџа, прим. аут.). На бини је била нека завеса, а ја сам хтела да се одупрем, мислећи да је нешто чврсто. Проклизала сам и изгулила оба колена. Осетила сам несносан бол, али нисам сањала да ћу имати оволике ране. Крв је почела да лије, видела сам тек када је крв прешла на хаљину. Имам можда још неки лом, али не знамо још, за сада не осећам... А још сам ушинула и кичму, то је нешто што вучем одраније - јадала се Рада, која је на овом фестивалу добила признање за певачицу године.

Иначе, ово није једини пех који је Манојловићева имала ове вечери.
- Певала сам на финалу "Задруге 5" и разболела сам се јер је било прехладно за ово доба године. Заледила сам се, толико је било хладно да сам сада на антибиотицима. Нисам хтела да дођем, али када сам чула колико је овде људи, морала сам да се појавим. Размишљала сам да откажем, али сам у задњи час решила да кренем пут Бање, па сам промашила пут и отишла за Копаоник. Ко ме клео, није дангубио. Сутра већ летим за Будву, надам се да ће све бити добро. Прво идем код попа да се то лепо окади, да се очита нека молитва, па идем на пут - испричала је Рада да ради без предаха.

Док је Хитна интервенисала над Радиним повредама, она се осврнула и на њен однос с Миланом Станковићем, с којим је медији у последње време опет спајају.

Фото: В. Данилов

 

- Заказала сам гостовање код Амиџића, код њега ћу говорити на ту тему - поручила је Манојловићева док јој се лице грчило од бола, али је сваки пут стисла зубе и осмехом скретала пажњу с рана.

Фото:АТА имагес

 

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".