Певач  је требао да организује концерту у Никшићу, поводом обележавања Дана државности. Међутим, морао је да га откаже јер је његов тим доживео увреде и индиректне претње.

На друштвеним мрежама је покренута кампања где су самозване патриоте певача Сергеја Ћетковића називале "ћетаљем" и оптуживале да се "продао".

 

 

Општина Никшић потврдила је информацију да је концерт Сергеја Ћетковића који је планиран за прославу Дана државности 13. јула, отказан због, како је саопштено из Кабинета председника општине, “неформалног обавештења” да је Ћетковић на друштвеним мрежама претрпео “низ увреда и претњи од стране структура које су прошле недеље протестовале пред Владом", преносе Вијести.

Циљ је био приредити другим суграђанима и туристима и других држава  једно незаборавно вече са хит звездом из Црне Горе.  

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Тај полусвет је у својој мржњи отишао толико далеко да је певачу замерио што се преко своје званичне Инстаграм странице опростио од покојног митрополита Амфилохија када се овај упокојио. Сличне активности ове екстремистичке и мржњом острашћене групе су покушале спровести и приликом гостовања највећег живог песника са ових простора Матије Бећковића зимус у Никшићу али се Бећковић није поколебао - пише између осталог у саопштењу.

Хонорар предвиђен за певаче, биће уплаћен за лечење Никшићана Божа Јањушевића, према одлуци општине. 

У саопштењу стоји и следећи закључак - не значи да ћемо заборавити увреде и пријетње Сергеју Ћетковићу само зато што је требало да пева грађанима Никшића.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".