Сада се тим поводом огласио и певач Аца Лукас.

- А је л' рекао Марко зашто неће да глуми у серији? - збуњено је питао на почетку Лукас. Када му је објашњено да је глумац одустао због тога што није имао времена, јер је већ потписао уговор за један пројекат, Лукас је одговорио.

Фото: АТА имагес

 

- Никако нисмо могли да уговоримо термине и снимајуће дане који би њему одговарали. Нисмо могли да се уклопимо, а по нашем плану снимања, морамо да радимо у том периоду када Марку не одговара. Завршавамо снимања до јесени, много ми је жао - поручује Аца.
- Имам жељу да нађемо доброг глумца - каже Лукас, али није прецизирао којег би тачно глумца волео да види у серији о њему. Подсетимо, Марко је одбио да игра Лукаса, јер није могао да усклади снимања.

Фото: Предраг Митић/Петар Милошевић

 

- Лукаса мора да одигра неко ко има м**а. Онај ко буде изабран уместо мене, тај задатак треба да одради храбро и са м***ма. Филм има одличан потенцијал, а многи га потцењују јер се бави естрадом. Аца живи један 'рокенрол' као мало ко у овој земљи, а то је узбудљиво за екранизацију. Лукас је рекао да не очекује да га у филму прикажу као Николу Теслу или Новака Ђоковића, већ као човека од крви и меса - прича Јанкетић и додаје да никако није успео да усклади своје слободне термине са снимањем филма о Лукасу:

- Нисам побегао од тог филма због неког хира, нити сам одбио улогу, просто нисмо могли да ускладимо термине. Раније сам потписао уговор о снимању серије "Пасјача", која ће се радити у исто време када и "Кафана на Балкану", тако да нисам успео да стигнем на обе стране. Држим до етике и ако сам већ потписао уговор за један пројекат, не могу да одустанем.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".