Популарни глумац требало је да игра фолкера у остварењу "Кафана на Балкану", али је у последњем тренутку одустао због снимања серије.


Држи до етике
 

- Лукаса мора да одигра неко ко има му*а. Онај ко буде изабран уместо мене, тај задатак треба да одради храбро и са муд*ма. Филм има одличан потенцијал, а многи га потцењују јер се бави естрадом. Аца живи један 'рокенрол' као мало ко у овој земљи, а то је узбудљиво за екранизацију. Лукас је рекао да не очекује да га у филму прикажу као Николу Теслу или Новака Ђоковића, већ као човека од крви и меса - прича Јанкетић и додаје да никако није успео да усклади своје слободне термине са снимањем филма о Лукасу:

Фото: Предраг Митић

 

- Нисам побегао од тог филма због неког хира, нити сам одбио улогу, просто нисмо могли да ускладимо термине. Раније сам потписао уговор о снимању серије "Пасјача", која ће се радити у исто време када и "Кафана на Балкану", тако да нисам успео да стигнем на обе стране. Држим до етике и ако сам већ потписао уговор за један пројекат, не могу да одустанем.

Марко каже да му је жао што неће Лукаса овековечити на филмском платну, јер верује да би му добро легла та улога.

- Немам времена да жалим за било чим, идем даље. Мислим да бих се одлично снашао у улози Лукаса, али шта је - ту је. Редитељу Николи Здравковићу и целој екипи желим много среће и да направе добар филм и истоимену серију - поручује глумац.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Од Силване до 'Нирване'



Аца Лукас је имао велику жељу да га у филму глуми баш Јанкетић.

- Гледао сам Марка у неколико серија и закључио да је одличан глумац. Може да глуми све жанрове, што би се рекло - од "Нирване" до Силване. Мислим да би он најбоље представио мој живот на филмском платну - говорио је певач.


У филму о Лукасу Теодора и Андрија

 

У филму "Кафана на Балкану" бившу супругу Аце Лукаса, Соњу, играће Теодора Бјелица, а певачевог менаџера Андрија Кузмановић.

- Имали смо кастинг за глумце и имате добре информације. Биће ту још пуно одличних глумаца, али нећу да вам откривам сва имена - каже Лукасов менаџер Саша Мирковић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".