У ванбрачној заједници са докотром Владимиром Рековићем, са којим се пре извесног времена растала, Калина Ковачевић добила је наследницу Анику, која је њен центар света, а у фокусу је и деке сценаристе Синише Ковачевића, баке глумице Лјиљане Благојевић и старије сестре Мионе. Све је подређеној најмлађој чланици породице и свака жеља јој се испуњава без много полемике.

Фото: АТА имагес

 

Млађа ћерка Калине Ковачевић посебна је у сваком смислу, а они који су имали прилике раније да уживају у њеном друштву тврде да и енергетски и по лепоти и шарму доста личи на маму.

Малена Аника пре пар дана изразила је жељу да посети хиподром, а будући да сви породично воле животиње, генерално природу, та жеља јој је услишена. Глумица и њена млађа наследница врели летњи дан провеле су уз коње не београдском хиподрому, где су од стране фоторепортера и усликане.

Фото: АТА имагес

 

На свега пар слика, довољно да се закључи какав однос гаје мајка и ћерка, могло се видети и да је Аника хиперактивна, радознала, врло самостална девојчица, али и у којој мери јој Калина посвећује пажњу и настоји да одговори на све њене захтеве и питања.

Млађа ћерка Калине Ковачевић по мишљењу многих има све предиспозиције да једнога дана буде успешна млада дама, а ко зна можда јој се путеви укрсте са мамом и баком, те постане глумица.

Галерија:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".