Кроз њихов брак могло се видети да су се неизмерно волели, поштовали и улагали једно у друго да би сачували свој савршен однос. Иако сви памте њихове погледе и нежне осмехе које су упућивали једно другом, готово да нико не зна како су популарни глумци стали на луди камен. О томе је својевремено Гага говорио:

- Венчање је било симболично. Венчали смо се 1971. године, на снимању новогодишњег ТВ филма "Како су се волеле две будале", по тексту Душка Радовића, у режији покојног Аце Ђорђевића. У паузи између снимања, тражили смо додатних сат времена, отишли у Општину Врачар и склопили брак.

Фото: Архив Новости

 

Милена и Гага су се и упознали на снимању, а Гага је касније открио да је Милена била врло приземна личност коју слава није дотицала, те да га је тако и освојила:

Фото: А. Станковић

 

- Кад сам јој пришао, имао сам утисак да ми је то стара школска другарица коју дуго нисам видео или нека девојка из краја коју познајем цео живот. Управо у томе је њена права величина. Освојила ме је својом непосредношћу и нормалношћу, упркос великој популарности коју је већ тад уживала. Могла је да се понаша како хоће и нико јој не би замерио, јер је већ тада била једна од наших највећих звезда. То је нешто чиме она плени и осваја.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Где цвета лимун жут"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".