Кристијан Голубовић био је гост Пулса Србије на Курир телевизији где се дотакао Аркана, његовог венчања са Цецом, али и самог атентата за који тврди и да је њему нуђен.

Голубовић је рекао да су многи били против његовог венчања са Цецом.

- На Аркановом венчању било је јако много људи који су били завидни и који су генерално били против те везе. Људи требају да схвате, да када нађете неког у кога се заљубите и желите са њим нешто више од живота од ког сте имали до тад, онда направите око себе Кинески зид. Они људи губе на значају који су до тад били значајни у вашем животу. Они се нађу увређени и завидним. Кога ударају? Наравно не на њега него на њу -  рекао је Голубовић.

Додао је и да су сви кривили Цецу што се он опустио.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Сви око Аркана, чак 90% били су против те везе. Сви су му говорили ти се шеташ са женом, један човек је са вама. Можеш живи зид да водиш са собом, али опустио си се. Сви су кривили Цецу због тога. Она је требала да схвати у којој је он ситуацији, ко је он и да каже ајде да поведемо назвао их ти како хоћеш телохранитеље, топовско месо, људе које те воле било како. Али нека буде 10 људи ту.

Голубовић је потом открио да је и њему нуђено да изврши атентат над Арканом, али да је он ипак одлучио да му то пренесе.

Фото: Архива Новости

 

- Мени је лично нуђено да га убијем на исти начин од истих људи. Када сам ја рекао Легији и пренео Аркану. Аркан је рекао: 'Крле, бубашвабе никада не убијају тигра'. То ми је рекао пар месеци пред смрт. Ја сам рекао да нисам чуо ни видео да је Кристијан убио Аркана, да је Аркан убио Јоцу Амстердама, да је Јоца убио Легију, да је Легија убио Ћенту. Чуо сам да су били у сукобу и да се то увек витешки завршило. Ја сам само чуо да су бубашвабе изјеле на крају. Ја сам имао неку другу теорију у глави.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".