Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић ретко говори о свом љубавном животу. О њеним љубавима пре Жељка Ражнатовића Аркана не зна се много, али се зато о фаталној и великој љубави са чувеним Арканом и даље прича. Након његове смрти, Цеца се повукла из медија и о њеном љубавном животу могли смо само да нагађамо. Међутим, временом су и поред покушаја да их сакрије, испливале нове везе познате певачице.

Ово је фатална осморка која је успела да освоји Цецино срце.

1. Владан Лукић

 На почетку каријере била је у вези са бившим фудбалером и председником Црвене звезде Владаном Лукићем. Лукић је био Цецин први познати дечко, међутим та веза није дуго трајала. Он је својевремено изјавио да су се упознали када је он имао 18, а она 15 година и да је Цеца била дечја игра.

Фото: принтскрин јутјуб/ RakickoProductionHD

 

 

2.Дејан Марјановић Шабан 

Са Шабаном почиње њена склоност ка жестоким момцима. Док су били заједно често су били гости београдског клуба "Бојан Ступица", а Марјановић је у то време важио за некрунисаног краља Звездаре. Изрешетан је 1994. године у Булевару револуције.

Фото: принтскрин јутјуб/ Mario Sekulic

 

 

3. Хајрудин Харо Самарџић

 Док је живела у Швајцарској са својих 20 година започела је страствену везу са Харом Самарџићем, естрадним менаџером и фудбалером. Са њим је била у вези три године, а њихова романса није наишла на одобравање јавности због национализма. Касније ју је оптуживао да је због ње завршио у логору.

4. Жељко Ражнатовић Аркан

 Током боравка у Европи, док је прелиставала немачко издање магазина Плејбој, Цеца је угледала Арканову слику. Тада је према њеним речима "угледала најлепшег мушкарца на свету". Аркан за време романсе са Цецом још увек био ожењен Наталијом Мартиновић, а то му је био други брак. Певачица је после пет месеци запросила Жељка. Верили су се 1995, а њихово венчање у медијима је називано "свадбом деценије". Цеца је са њим добила двоје деце, Вељка и Анастасију. Међутим, јануара 2000. године Аркан је убијен.

Фото: Д. Миловановић

 

 

5. Андреј Кујунџић

 Певачица и рели возач упознали су се преко заједничких пријатеља а романса је почела на снимању његове емисије "Топ спеед". Били су заједно три месеца, да би се након тога Кујунџић вратио супрузи Марини.

Фото: принтскрин јутјуб/ TOP SPEED TV

 

 

6. Владимир Вуксановић

 Влада и Цеца никада нису званично потврдили да су у вези, али се шушкало да су у романси били 2009. године. Она је стално у медијима изјављивала да су само пријатељи.

Фото: Инстаграм принтскрин/vladavuks/bekvalceva

 

7. Владимир Цветковић 

Новосадски манекен је био први дечко за кога је признала да се забављају и са ким се појављивала у јавности након убиства Аркана. Ипак, ова романса није дуго трајала јер су Влада и Цеца раскинули након само шест месеци везе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Glossy.rs

 

8.  Богдан Срејовић 

Угоститељ Богдан Срејовић и певачица били су заједно годину дана. Ова веза је почела мало пре него што је вест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе. Раскид није био буран, нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

 

Још слика Цеце и њених момака мжете видети и на следећој објави:

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".