Млади брачни ријалити пар Луна Ђогани и Марко Миљковић су недавно купили плац у банатском селу Мраморак. Они на том плацу планирају да направе место за себе у које ће се склонити од градске гужве. 

Фото: АТА имагес

 

Књижевница Мирјана Бобић Мојсиловић, такође је купила кућу у овом банатском селу. Мештани села су врло брзо схватили да је то Мирјана.   Изјавили су да је књижевница за ово задовољство издвојила 29.000 евра, пише ''Блиц". Луна и Марко, заузети су сређивањем имања. 

- Прошле године ''пала" једна некретнина, ове године ''пала" још једна. Купили смо имање на селу, некад мало да се склонимо, можда и направимо неким бизнис са тим, ко зна. Али сигурно ћемо искористити веома добро. Планирамо да га средимо. Требаће нам мало времена - испричао је био Марко у свом снимку, којим је показао како то све тренутно изгледа.

Фото: В. Данилов

 

- Често долази у село, овде јој се јако свиђа. Љубазна је, свима се јави. Пре неколико дана сам је видела у продавници док је куповала намирнице. Приметила је да је посматрам, јер сам се изненадила да је видим код нас у селу. Пришла ми је и питала како сам - присећала се комшиница и наставила:

-Питала сам је: ''Да ли сте ви Мирјана Бобић Мојсиловић?" Рекла је да јесте и да сам јако љубазна. Баш волим њене емисије о Србији, мислим да је и обилазећи нашу земљу уздуж и попреко схватила да је овде најлепше и да се овде треба скућити - изјавила је она за поменуте медије.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".