Луна је, најпре, открила да она и Марко планирају проширење породице, али да тренутно не журе.

- Наравно, само чекамо прави тренутак за то, нигде нећемо да журимо,сада по сваку цену. Наравно то је и до бога како је суђено, свакако планирамо - рекла је Луна Ђогани и објаснила ко је строжи када је ћерка Миа у питању.

Фото: Инстаграм принтскрин/luna_djogani

 

- Нисмо ми још увек строги, она је јако мала и не разуме још увек све. Оно што није добро гледамо да јој укажемо неким лепим начином, када дира струју или када ради нешто што не треба, али још увек та нека строгоћа не постоји.

Луна је прокоментарисала везу Анђела и Сандре, као и остале парове у ријалитију "Задруга".

- Не пратим ријалити видела сам негде да су се смували. Драго ми је због њих, нећу да осуђујем пре времена, Марка и мене су осуђивали па се испоставило да немају везе с везом. Дајем им на времену, желим им срећу, нека буду заједно ако су заиста један за другог. Ови остали што их гледам већ месецима, немају било какву перспективу - каже Луна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ђоганијева је проговорила и о теми која је недавно потресла цео Балкан, а тиче се Марка Осмакчића и Викторије Митровић.

- То су баш неке дубоке и тешке теме, не бих ја то коментарисала. Не волим било кога да осуђујем, свако зна шта ради за себе и тако нека сноси последице за своје поступке.

Фото: АТА имагес

 

Луна је објаснила и како је дошло до помирења између Марка Миљковића и Анабеле.

- Спонтано, време смо пустили да покаже своје, сада сам комплетно срећна и задовољна. Много ми значи што је све дошло на своје - рекла је видно задовољна.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".