Пар који се прославио у ријалитију коначно је "скоцкао" живот.


- Марко и ја смо коначно скоцкали своје животе. Уживамо са ћеркицом Миом и не пада нам на памет да икада више уђемо у ријалити. Ма нема тих пара због којих бисмо поново живели пред камерама, јер никада не бих могла да оставим ћерку код куће. Нисам таква мајка - прича Луна и додаје да не би ушла у ријалити чак ни ако би јој продуценти дозволили да са собом поведе и ћерку:

Фото: АТА имагес

 

- Ма ни тада. И да нам дају посебне услове, апартман само за нас троје и све друго што нам је потребно, мој одговор био би "не". Никада свом детету не бих приредила такав живот. Са ријалитијима смо завршили! Одлично зарађујемо од нашег Јутјуб канала, ту се снимамо и то нам је довољно.

Још један разлог што Луна и Марко неће да уђу у ријалити јесте проширење породице.

- Волела бих да имамо троје деце. Миа је напунила годину дана, тако да ускоро планирамо и другу бебу. Желела бих да добијемо сина. Маштам да будем мајка бар једног дечака, пошто девојчицу већ имамо - каже Ђоганијева.

Фото: АТА имагес

 

Марко објашњава да није од оних мушкараца који по сваку цену желе сина.

- Биће како Бог одлучи, али и Луна и ја бисмо волели да нам породица буде шаренолика. Дивно је имати ћерку, у Мију сам заљубљен. Физички личи на мене, али је по карактеру сличнија Луни, пошто мења расположење. У једном моменту се смеје, а у другом бризне у плач. Признајем да смо је размазили, али мала је да бисмо је кажњавали и забрањивали јој нешто - искрен је Миљковић.

Марко и Луна недавно су купили плац у селу Мраморак у Банату, где граде кућу са базеном.

Фото: АТА имагес

 

- Ради се пуном паром, по цео дан сам са мајсторима, али и то ће ускоро да се заврши. Желели смо да изградимо нашу оазу мира, у коју ћемо бежати од градске гужве и уживати са породицом и пријатељима - прича Миљковић.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".