Mladi bračni rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno kupili plac u banatskom selu Mramorak. Oni na tom placu planiraju da naprave mesto za sebe u koje će se skloniti od gradske gužve. 

Foto: ATA images

 

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović, takođe je kupila kuću u ovom banatskom selu. Meštani sela su vrlo brzo shvatili da je to Mirjana.   Izjavili su da je književnica za ovo zadovoljstvo izdvojila 29.000 evra, piše ''Blic". Luna i Marko, zauzeti su sređivanjem imanja. 

- Prošle godine ''pala" jedna nekretnina, ove godine ''pala" još jedna. Kupili smo imanje na selu, nekad malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis sa tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro. Planiramo da ga sredimo. Trebaće nam malo vremena - ispričao je bio Marko u svom snimku, kojim je pokazao kako to sve trenutno izgleda.

Foto: V. Danilov

 

- Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. LJubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana sam je videla u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam - prisećala se komšinica i nastavila:

-Pitala sam je: ''Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti - izjavila je ona za pomenute medije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".