Мила Мојсиловић више је од три године у емотивној вези са својим сада већ супругом Иваном, који није јавна личност.

Фото: Инстаграм принтскрин/milamojsilovic

 

- Мила је била у дугој вези пре Ивана, али је са њим пронашла своју срећу јер је он у свему прати и не спутава њене амбиције - рекао је извор за "Курир", а онда је отркио чиме се Иван бави и како је успео да придобије Милину љубав.

Фото: Инстаграм принтскрин/milamojsilovic

 

- Иван је вредан момак, он је по занимању мајстор - занатлија. Био је веома успешан у свом послу, али га је тотално запоставио након што су он и Мила отпочели везу. Она је каријериста, а он је морао да дигне руке од свог посла да би могао њу да испрати. Мила је факултеткси образована девојка, више од шест година ради као асистент на Архитектонском факултету у Београду. На почетку њихове везе Мила је Ивану јасно ставила до знања да јој је каријера на првом месту, због чега је он почео мање да се бави својим послом и отказује муштерије како би успео да обавља кућне послове јер она не може да стигне.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Laguna

 

- Они имају договор и већ су се уиграли, супер функционишу. Док она ради, он кува и спрема по кући. Обоје су срећни, да нису вероватно не би под таквим околностима ушли у брак - закључио је извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".