Јелена бин Драи своје срце поклонила је арапском милионеру Саиду ког је упознала 2003. године, ком се пет година касније заклела на вечну љубав на церемонији у Дубаију у присуству три стотине званица. Јелена и Саид уживају у складном браку у ком су добили четворо деце – ћерку Асје и синове Хилала и Хамдана, док су пре само месец дана пожелели добродошлицу још једном мушком детету ком су дали име Рашид.

Иако данас живи мирним, породичним животом и ужива у родитељству, Јелена је пре брака привлачила велику пажњу домаће јавности. Својом лепотом пелнила је где год се појави, била је једна од најшармантнијих дама са домаће јавне сцене, а њено срце у то време успео је да освоји један од наших највећих заводника, бивши рукометаш Влада Мандић.

Фото: Бео Инфо

 

 

О Јелениној и Владиној романси медији нису престајали да пишу, међутим, упркос великој љубави, њихова веза није опстала. Пар се, како су домаћи медији тада писали, растао због Владиних наводних бројних афера. Након што су се дефинитивно растали, Јелена је упознала свог садашњег супруга, док Влада већ седам година ужива у срећном браку са 15 година млађом изабраницом Јасмином Трнавац, са којом је добио троје деце.

(Објектив)

BONUS VIDEO:

Maši Memedović lane jede kosu

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".