Захваљујући својим срамним поступцима, везама са мафијом и насиљу, на списку забрањених су и певачица Јадранка Барјакатаровић, певач Ален Муковић, старлета Сораја Вучелић, а и млада Звезда Гранда Садик Хасановић, након што је откривено да је величао ратног злочинца Насера Орића и да је певао песме које потпирују мржњу према Србима.

Реперима Јали Брату и Буби Корелију забрањен је улаз у Србију због насиља које се догодило на њиховом концерту у Нишу.

 

 

Као што је већ познато Бубиној и Јалиној забрани уласка у Србију претходио је инцидент на њиховом наступу у Нишу када је члан обезбеђења који је иначе близак реперима бацио са бине дечка у публику, а затим га и физички напао. Овај догађај изазвао је и лавину реакција, а покренута је и петиција како би им се забранио улазак у Србију, што је уродило плодом.

Црногорској певачици Јадранки Барјактаровић је такође забрањен улазак у Србију након што је на једној политичкој прослави у Црној Гори јасно изменила текст нумере, те уместо „Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“, певала „Не може нам нико ништа јачи смо од Србије“. Јадранка је нешто касније враћена са српске границе, када је из Црне Горе кренула ка Београду.

 

 

- То је било још у октобру прошле године. Од тада нисам ишла нигде, рекла је Барјактаровићева у априлу прошле године.

Старлети Сораји Вучелић је од 2018. године забрањен улазак на територију Републике Србије, јер се њено име нашло на списку особа безбедносно опасних по нашу земљу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ сорајавуцелиц

 

Њој је забрањен улазак у сладу са законом о странцима, на основу ког се без посебног образложења улазак у земљу може забранити страним држављанима у циљу заштите јавног поретка или безбедности Србије и њених грађана.

Певач Садик Хасановић из Сребреника такмичио се у Београду у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Садик је у 14. сезони такмичења прошао све до финала. Он је са својим оцем имао бенд "Сателити" и симпатизери су и пријатељи са крвником Насером Орићем о којем су често певали

Фото: принтскрин јутјуб/Звезде Гранда

 

 

Наиме, њему је након што су откривени скандалозни детаљи из његове прошлости доживотно забрањен улазак у Србију, а вест је обишла Балкан.

Певач је након забране наставио скандалозним изјавама да вређа нашу земљу у којој је зарађивао паре од тих истих људи које прозива, а потом је нестао из јавности.

Певач Ален Муковић је  добио три месеца забране уласка у Србију због тога што је, како је он навео, у нашој земљи боравио непријављен.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".