Миле Китић и Марта Савић заједно су дуже од три деценије. Венчали су се сада већ далеке 1988. године и упркос томе што се с времена на време могу чути гласине да им је брак у кризи, њихову породичну срећу тешко је помутити.

Фото: Д. Мишић

 

Ћерка Елена, коју су добили пре 24 године, кренула је маминим и татиним музичким путем, и многи јој предвиђају светлу будућност на естрадној сцени.

- Елена избегава медије, има неку своју визију и не жели да даје изјаве новинарима, али мораће ако жели да се бави овим послом - открио је певач како саветује наследницу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

 

Иначе, приватни живот Милета Китића често је био под будним оком јавности и због спекулација да Елена није његово једино дете. Тврдње појединих да у Немачкој има ванбрачног сина, демантовао је у једном интервјуу.

- То је само прича. Мене је по Немачкој јурила једна лујка, ја сам рекао да је психопата и она ме је тужила. Ишли смо на суд, платио сам судске трошкове јер не смеш јавно да кажеш да је неко психопата. Али, то је стварно давно било. Од ванбрачног сина нема ништа, могу да говоре шта хоће. Да имам сина ја бих га признао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Ванбрачног сина нема, али двоје деце ипак има.

- Скоро је изашло, као: Шокирана јавност, Миле има још једну ћерку. Па, имам ћерку из првог брака, то није тајна. Она има четрдесет и нешто година. Пишу да живи у Немачкој, а она је у Београду.

Прва супруга Милета Китића, са којом се оженио када је имао 21 годину, зове се Босиљка. Са њом је добио ћерку Сању, која је остала да живи са мајком када су јој се родитељи развели 1983. године.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".