Jelena bin Drai svoje srce poklonila je arapskom milioneru Saidu kog je upoznala 2003. godine, kom se pet godina kasnije zaklela na večnu ljubav na ceremoniji u Dubaiju u prisustvu tri stotine zvanica. Jelena i Said uživaju u skladnom braku u kom su dobili četvoro dece – ćerku Asje i sinove Hilala i Hamdana, dok su pre samo mesec dana poželeli dobrodošlicu još jednom muškom detetu kom su dali ime Rašid.

Iako danas živi mirnim, porodičnim životom i uživa u roditeljstvu, Jelena je pre braka privlačila veliku pažnju domaće javnosti. Svojom lepotom pelnila je gde god se pojavi, bila je jedna od najšarmantnijih dama sa domaće javne scene, a njeno srce u to vreme uspeo je da osvoji jedan od naših najvećih zavodnika, bivši rukometaš Vlada Mandić.

Foto: Beo Info

 

 

O Jeleninoj i Vladinoj romansi mediji nisu prestajali da pišu, međutim, uprkos velikoj ljubavi, njihova veza nije opstala. Par se, kako su domaći mediji tada pisali, rastao zbog Vladinih navodnih brojnih afera. Nakon što su se definitivno rastali, Jelena je upoznala svog sadašnjeg supruga, dok Vlada već sedam godina uživa u srećnom braku sa 15 godina mlađom izabranicom Jasminom Trnavac, sa kojom je dobio troje dece.

(Objektiv)

BONUS VIDEO:

Maši Memedović lane jede kosu

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".