Трагично настрадали краљ фолка Шабан Шаулић ових дана био би најсрећнији човек у земљи јер ће се у септембру остварити једна од његових највећих животних жеља пошто је његов наследник Михајло, генерални конзул РС у Цириху, заказао венчање са својом вереницом Марином Велимировић, дипломираним педагогом из Београда.

Ово није једина лепа вест која је обрадовала целу породицу Шаулић и њихове пријатеље пошто су будући супружници сазнали и да ће следеће године постати родитељи, због чега је срећа вишеструко увећана.

– Сви су неописиво срећни због свега лепог што им се дешава. Наравно. Чим су будући младенци саопштили својим породицама новости, почели су и да се праве планови за свадбу, тако да су припреме ових дана већ у току. Заказано је венчање, неки од најближих пријатеља су већ обавештени, док ће други добити званичне позивнице ускоро. Пошто младенци желе дискрецију без превелике помпе, све ће бити организовано у оквиру једног престижног престоничког хотела, каже извор близак породици Шаулић који истиче да Михајло и Марина све организују у договору.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".