У приградском насељу Београда, певачица Зорица Брунцлик и Мирољуб Рарђеловић Кемиш свили су своје гнездо, а већина суседа је рекла да се с њима не дружи, али да пристојно попричају када се сретну и размене по коју реч.

Фото: Петар Милошевић

 

Они углавном из свог дворишта излазе аутом па их ретко виђамо да шетају по крају. Чујемо их када су испред куће или на тераси уживају, често су им ту деца. Добро се слажу и њихова деца из претходних бракова, делују као складна породица, каже један старији господин на улици.

Девојчице које су се играле на оближњем игралишту кажу да сви знају где је кућа Зорице Брунцлик и да јој често деца, када се враћају из школе, траже аутограм. Госпођа у једној обложњој радњи, где Кемиш и Зорица дођу по неке ситнице, истиче да су "забаван пар".

Фото: Н. Фифић

 

- Зорица и после толико година делује као неко размажено дете и то јој тако симпатично стоји. Она се надури на Кемиша попут детета, дигне нос и фркће, па то све насмеје чак и њега, прича Наталија.

Комшије кажу да виђају многе јавне личности када долазе јер је студио хармоникаша у склопу куће.

- Долазе и одлазе јавне личности. Чујемо понекад само када Зорица запева док Кемиш свира хармонику јер то вероватно раде у дневном боравку. Раније смо често сретали Шаулића, а за славу је код њих права гозба, открива Миленко, који је открио да имају жену која им иде у набавку.

- Долази у набавку жена која им је помоћница. Мислим да она ради за њих с времена на време, да није сваки дан ту али нисам сигурна. Људи свашта причају, пола измисле а пола нек је истина, ако и толико.

Камере су свуда

Комшије кажу да Кемиш и Зорица ходају као сав нормалан свет без обезбеђења и шофера.

Фото: Н. Фифић

 

- Камере су свуда по кући и огради дворишта, то једино чиме се штите и верујем да, као и већина, имају аларме. Али немају они због чега да имају обезбеђење, они су нормална породица, не лапрдају по новинама све и свашта да би им неко нешто замерао. Остварени су људи и ту нема разлога за дизање носа, иако Зорица често на телевизији делује надмено мислим да је то њен одбрамбени систем. Више је она детињасто намћораста него што је надобудна, сматра комшија.

(Блицсупертв)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".