Сукоби и размирице међу колегама на естрадној сцени што због посла, што због конкуренције, али и због личних несугласица веома су чести, а неки од њих обележили су јавну сцену Србије.

Ово су највећи, али и најдужи сукоби на нашој естради.

1. Мина Костић и Индира Арадиновић Инди

Физички обрачун две фолкерке је годинама био један од најгледанијих видео клипова. Ове две певачице су у различито време биле са бизнисменом Тиосавом Сретеновићем Тиком, те се претпостављало да је он јабука раздора.

Фото: АТА имагес

 

2. Славица Ћуктераш и Тања Савић

И други жестоки сукоб узрокован је љубомором и повређеном женском сујетом. Велико пријатељство учесница првих "Звезда Гранда" пукло је због тога што је, како су писали медији, Ћуктераш бацила око на тадашњег дечка Тање Савић. Ипак, њих две су пре неколико година успеле да изгладе несугласице јер су, како саме тврде, постале зрелије особе кад су постале мајке.

Фото: В. Данилов

 

3. Зорица Брунцлик и Милош Бојанић

Још један у низу ријалити сукоба који је завршио на суду, а Бојанић је тужио Зорицу Брунцлик јер га је назвала „педофилом, лажовом и трулом простатом“ и уз то га пљунула у лице. Зорица се расплакала на суђењу, док је Милош одбијао да прича о свему, наводећи да је инцидент далеко иза њих.

Фото: Архив Новости

 

4. Аца Лукас и Жељко Шашић

Што се тиче најдужих сукоба на естради, немогуће је заобићи Ацу Лукаса и Жељка Шашића, будући да су оба певача радо и често коментарисали животне одлуке оног другог, што на помпезан, што на духовит начин. Јабука раздора је у овом случају била жена, али Вуксановић и Шашић нису закопали ратне секире ни након што се Соња развела и од Лукаса. Штавише, то је послужило и једном и другом као повод за нови арсенал прозивки и увреда.

Фото: В. Данилов

 

5. Весна Змијанац и Зорица Брунцлик

Ово је најдужа свађа на естради. Зорица и Весна нису говориле 29 година јер је Брунцлик преотела Мирољуба Аранђеловића Кемиша од Весне, а после деценија увреда две певачице су јавно пружиле руку помирења на Зоричином концерту 2014. у Арени, када су се појавиле заједно на сцени.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".