Ана Ђурић Констракта, наша овогодишња представница на Евровизији, не крије да су је припреме за највеће музичко такмичење потпуно исцрпиле и да јој је сада највише потребан одмор. Због тога, како каже, планира да се повуче из јавности до јесени, а због тога неће моћи да одговори на позив своје колегинице Зорице Брунцлик и буде гост на њеном солистичком концерту у Београду.

Иако се пред на излазак на евровизијску бину у Торину распевавала уз Зоричин хит „Тежак је ово живот“, Констракта је признала да се ипак не би усудила да са старијом колегиницом сними дует.

- Зорица Брунцлик ме је позвала да дођем на њен солистички концерт, међутим, нећу моћи да идем јер тог дана нећу бити ту. Лепо смо причале, то је сигурно, рекла је Констракта, и открила зашто не би снимила дуетску песму са својом старијом колегиницом.

Фото: Профимедиа

 

- Не бих могла да испратим Зорицу. Она је ипак изузетан вокал, не знам како бих се ту уклопила. Не умем то да изведем као она. Иначе, ја нисам нека певачица, а на Евровизији сам изнела мини-представу, додала је уметница којој се, како је објаснила, живот променио откако је учествовала на највећем музичком такмичењу.

- Волела бих инострану каријеру, али не знам пример да је неко изашао ван ових оквира певајући на нашем језику. Да ли ћу ја бити прва, то ћемо да видимо. Али заиста немам амбицију да певам на енглеском... Тренутне амбиције су ми мир и тишина, рекла нам је Констракта.

Фанови су ме одушевили лего коцкицама!

Да је Ана Ђурић Констракта постала омиљена личност у Србији говори чињеница да је она добила своје лего коцкице.

- Видела сам лего коцкице и одушевила сам се. То је неко склопио од постојећих елемената још пре Евровизије, а после тога су направили и за неке друге извођаче, рекла је Констракта.

БОНУС ВИДЕО:

ПРВИ, НАЈМЛАЂИ, НАЈУСПЕШНИЈИ: Занимљивости из богате историје Песме Евровизије

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".