Водитељка Јована Јеремић је током "Викенд јутра" истакла да је била део ријалитија пет година, али не зато што је волела, већ како би скренула пажњу на то да интелектуалци не раде посао који би требало. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

И овога пута, Јована је у јутарњем програму угостила неколико својих колега, те су се дотакли теме како су људи без знања на високим функцијама којих нису доследни.

У једном тренутку, Јеремићева је "загрмела" у студију, те је истакла да је њој одувек било место у информативном програму, али није могла да дође до тога, па је водила ријалити програм.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Ја сам увек говорила да прави новинари треба да буду на правом месту. Изгинула сам причајући. Ја сам због таквих новинарки које немају појма, пет година водила ријалити. Ја која сам факултетски образована, просек 9,6 на Правном факултету. Ја сад седим где ми је место јер сам своју столицу зарадила радом и не дам је више никоме - рекла је Јована, па додала:

- Радила сам ријалити као интелектуалац, да скренем пажњу и проговорим. Зато што сви интелектуалци ћуте, зато нам је тако - рекла је водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".