Заједнички живот бивше певачице и фудбалера никад није био мед и млеко упркос огромном богатству. После више од 2 деценије открили су 5 тајни успеха свог брака а ово је Викторијин и Дејвидом рецепт

Викторија (48) и Дејвид Бекам (47) 4. јула прославиће 21 годину брака. Венчали су се 1999. у замку у Ирској и током више од 2 деценије заједничког живота и 4 деце имали су бројне успоне и падове.

За разлику од већине славних парова чији се бракови брзо заврше разводом бивша певачица и фудбалер успели су да преброде бројне кризе и постану један од најдуговечнијих парова међу славнима. Њихов брак није пољуљала ни Дејвидова афера са личном асистеткињом Ребеком Лос пре неколико година кад се чинило да је брак са Викторијом готов.

 

 

Пар има 4 деце  Бруклина (21) који се недавно оженио, Ромеа (17) Круза (15) и ћеркицу Харпер (8).
Иако им заједнички живот није био мед и млеко упркос огромном богатству које се процењује на 595 милиона евра чини се да су из свих проблема успели да изађу само јачи.

После 20 година Викторија и Дејвид открили су 5 тајни успеха свог брака што је изазвало огромну пажњу.

1. Љубав, труд и рад

Како су једном приликом испричали њихов брак је резултат љубави, али и много труда, рада и емпатије. Викторија и Дејвид су почели да се забављају 1997. две деценије касније 2017. обновили су своје брачне завете и то скромно у кругу породице. На слављу је било само 6 гостију.

2. Време само за њих двоје

 

 

Једна од тајни дугог и успешног брака је заједничка забава. Како је једном приликом испричала Викторија иако су обоје заузети својим успешним каријерама и честим путовањима, она и Дејвид увек пронађу времена једно за друго. Некад је то романтична вечера уз свеће, некад шетња, часови плеса или једноставно заједно возе бицикле.

3. Улажу пуно труда у брак

Говорећи недавно у једном интервју о свом браку Дејвид је брачни живот описао као тежак и озбиљан посао. Шта год да се догоди, увек подржавају једно друго и заједно расту у свим областима живота. Судећи по њима двома, улагање у брак се исплати.  

4. Признају грешке

Грешити је сасвим људски и на то нису имуни ни славни. Дејвид је признао да су и грешке део везе и брака, али сматра да човек мора да буде одговоран и да призна сопствене грешке. Очигледно је да Викторија његове грешке толерише.

5. Породица на првом месту

 

 

Викторија и Дејвид имају изузетно успешне бизнисе, али без обзира на пословне обавеза породица и деца су им увек на првом месту. Код њих нема поделе на мушке и женске послове већ све обавезе око породице деле на равне части. Кад је она одсутна Дејвид кува, развози децу у школу и ваншколске активности и помаже им око домаћих задатака.

(Република)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Војна парада у Лондону у част јубилеја краљице Елизабете

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".