Zajednički život bivše pevačice i fudbalera nikad nije bio med i mleko uprkos ogromnom bogatstvu. Posle više od 2 decenije otkrili su 5 tajni uspeha svog braka a ovo je Viktorijin i Dejvidom recept

Viktorija (48) i Dejvid Bekam (47) 4. jula proslaviće 21 godinu braka. Venčali su se 1999. u zamku u Irskoj i tokom više od 2 decenije zajedničkog života i 4 dece imali su brojne uspone i padove.

Za razliku od većine slavnih parova čiji se brakovi brzo završe razvodom bivša pevačica i fudbaler uspeli su da prebrode brojne krize i postanu jedan od najdugovečnijih parova među slavnima. NJihov brak nije poljuljala ni Dejvidova afera sa ličnom asistetkinjom Rebekom Los pre nekoliko godina kad se činilo da je brak sa Viktorijom gotov.

 

 

Par ima 4 dece  Bruklina (21) koji se nedavno oženio, Romea (17) Kruza (15) i ćerkicu Harper (8).
Iako im zajednički život nije bio med i mleko uprkos ogromnom bogatstvu koje se procenjuje na 595 miliona evra čini se da su iz svih problema uspeli da izađu samo jači.

Posle 20 godina Viktorija i Dejvid otkrili su 5 tajni uspeha svog braka što je izazvalo ogromnu pažnju.

1. LJubav, trud i rad

Kako su jednom prilikom ispričali njihov brak je rezultat ljubavi, ali i mnogo truda, rada i empatije. Viktorija i Dejvid su počeli da se zabavljaju 1997. dve decenije kasnije 2017. obnovili su svoje bračne zavete i to skromno u krugu porodice. Na slavlju je bilo samo 6 gostiju.

2. Vreme samo za njih dvoje

 

 

Jedna od tajni dugog i uspešnog braka je zajednička zabava. Kako je jednom prilikom ispričala Viktorija iako su oboje zauzeti svojim uspešnim karijerama i čestim putovanjima, ona i Dejvid uvek pronađu vremena jedno za drugo. Nekad je to romantična večera uz sveće, nekad šetnja, časovi plesa ili jednostavno zajedno voze bicikle.

3. Ulažu puno truda u brak

Govoreći nedavno u jednom intervju o svom braku Dejvid je bračni život opisao kao težak i ozbiljan posao. Šta god da se dogodi, uvek podržavaju jedno drugo i zajedno rastu u svim oblastima života. Sudeći po njima dvoma, ulaganje u brak se isplati.  

4. Priznaju greške

Grešiti je sasvim ljudski i na to nisu imuni ni slavni. Dejvid je priznao da su i greške deo veze i braka, ali smatra da čovek mora da bude odgovoran i da prizna sopstvene greške. Očigledno je da Viktorija njegove greške toleriše.

5. Porodica na prvom mestu

 

 

Viktorija i Dejvid imaju izuzetno uspešne biznise, ali bez obzira na poslovne obaveza porodica i deca su im uvek na prvom mestu. Kod njih nema podele na muške i ženske poslove već sve obaveze oko porodice dele na ravne časti. Kad je ona odsutna Dejvid kuva, razvozi decu u školu i vanškolske aktivnosti i pomaže im oko domaćih zadataka.

(Republika)

FOTO GALERIJA: Vojna parada u Londonu u čast jubileja kraljice Elizabete

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".