Иако је од раскида са 21 годину млађим Тонијем ретко говорила о свом љубавном животу,  Дара је сада открила да никада није била срећнија.

- Моје срце је украдено, нема ко да ме украде. Доћи ће време за то, публика зна да нисам лагала када сам заљубљена или нисам. То не могу да сакријем. Јако сам срећна, мислим да нисам била срећнија. Имам дивног сина, породицу, каријеру, дечка сада, бившег мужа, све је како треба - рекла је Дара за "Блиц" и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Ускоро излази нова песма, одушевићете се. Краје месеца идем у Москву и онда идем негде далеко. До септембра ћу албум, па концерт. Пресрећна сам. Волим ризик и нове ствари, када ми кажу да нешто не могу, то могу. Можда ће бити на отвореном, можда и у Арени - рекла је она.

Дара истиче да иако делује грубо, она је једна нежна жена, све док је наравно, неко не испровоцира.

Фото: АТА имагес

 

- Нежна сам и емотивна жена, могу да будем јако безобразна и груба, али не знам шта би неко морао да уради да бих га ударила. Неки човек на аеродрому ме је извређао, пук’о ми је филм, ударила сам га, не волим такве ситуације, да је приступио на фин начин, другачије бих реаговала, него ми је вређао родитеље. Пријавила сам и себе и њега. Заклонио је лице рукама, није очекивао - рекла је Дара.

Подсетимо, Дарин нови дечко, којегчува далеко од очију јавности, је бизнисмен из Новог Сада који је 15 година млађи од певачице.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".