Радојка Аџић, алијас Дара Бубамара, осим по добрим песмама позната је и по насилничкој вожњи. Недавно је због тога доживела непријатност када ју је непознати мушкарац којег је исекла у саобраћају опсовао. Уместо да се извини, она се с њим физички обрачунала.

Цео догађај на Аеродрому „Никола Тесла“ добио је епилог у полицијској станици, где је певачица након што је пребила мушкарца отишла и сама се пријавила. Сада је испричала како се скандал одвио, као и због чега је одлучила да примени силу над знатно јачим од себе мушкарцем.

Фото: В. Данилов, З. Јовановић

 

- Никада до сада ми се није десила таква ситуација. Ја сам једна госпођетина која се годинама успешно носи с таквим ситуацијама и људима, и успешно их решава. Међутим, ово нисам могла да искулирам, јер је мени, жени од метар и шездесет пришао мушкарац од два метра и 110 килограма и опсовао ме! Обратио ми се речима: „Како то возиш, сад ћу ти ј*бати матер?!“ и све то пред полицијом! Тада ми је пао мрак на очи - присетила се Дара ситуације од пре пар дана, па додала:

- Моментално сам скочила на њега и ударала сам га рукама, ногама, песницама... И да је било пет мушкараца, поступила бих исто, потукла бих се с њима! Пријавила сам случај полицији, себе да сам га напала, а и њега због тога што је био некултуран - испричала је Дара Бубамара.

Фото: АТА имагес

 

Упркос тој ситуацији, она не сматра да су сви мушкарци такви. Напротив.

- Не мислим да су се џентлмени изгубили, сви моји пријатељи су фини. Ово што се мени десило је из чисте љубоморе. Он има лошији ауто, а ја један од најјачих. Ја сам његово понашање схватила као комплекс, због којег је добио по тамбури. Надам се да је сада миран - каже кроз смех Дара.

Снимам ријалити о свом животу

Бубамара каже да је њен живот јако занимљив, због чега је недавно добила понуду да сними ријалити.

- Понуђено ми је да се снима ријалити о мом животу, међутим мени је цело лето заказано, а ускоро треба да изађу и две нове песме. Новац ми није битан, битно ми је да се то уради квалитетно, е сад, да ли ћемо то померити за касније или ћу због пословних обавеза морати да одбијем, не знам - каже она, и додаје:

- Када би се снимао мој живот, то би било лудило због тога шта се мени све дешава у једном дану - испричала је певачица.

Руси полудели за Бубамаром

Фолк певачица се недавно вратила с одмора из Турске, где је, како каже, напунила батерије.

Фото: Алекса Станковић

 

- На одмору ми је било предивно, била сам са сином Костом у прелепом хотелу, није било наших људи и била сам изненађена што су ми Руси прилазили да се сликају са мном. Питала сам их због чега се сликају са мном, а они су ми рекли да сам им јако лепа. Свесна сам своје харизме и да људе привлачим - рекла је Дара.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".