Певачица Дара Бубамара имала је бројне естетске операције за које је дала огроман новац. Она је затегла лице, средила нос и урадила силиконе, а сада је испливао и ценовник тих захвата.

Дара је силиконе у груди ставила први пут пре нешто више десетак година, и како је сама говорила мењала их је неколико пута.

Фото: В. Данилов

 

Сада има "седмице", а те интервенције су фолкерку коштале око 15.000 евра, пише Курир.

- Често мењам силиконе, пре свега јер тако треба. Чујем да ме неке колегинице оговарају, али могу само да ми пљуну под прозор. Пратим светске трендове, доста је више лажног морала - говорила је Дара за домаће медије.

Дара је за зубе искеширала 18.000 евра.

Певачица је допуњавала и усне неколико пута. Цена кубика филера за усне је око 150 евра, стога се претпоставља да је Дара за усне, током година дала око 2.500 евра.

Фото: АТА имагес

 

Дара је наводно у Турској, како су писали медији, смањила нос, а тај захтев у Турској кошта између 4.000 и 7.000. евра.

Поред операције носа, може се видети да је убризгавала ботокс у лице, и филере у јагодице. Ове "ситне" козметичке интервенције коштају око 300 евра у београдским клиникама.

У последње време, певачица носи плаву дугу надограђену косу, а надоградња косе од природне длаке високог квалитета кошта и 5 евра по прамену, што значи да Дара на надоградњу може да издвоји и преко 1000 евра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".