Iako je od raskida sa 21 godinu mlađim Tonijem retko govorila o svom ljubavnom životu,  Dara je sada otkrila da nikada nije bila srećnija.

- Moje srce je ukradeno, nema ko da me ukrade. Doći će vreme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu da sakrijem. Jako sam srećna, mislim da nisam bila srećnija. Imam divnog sina, porodicu, karijeru, dečka sada, bivšeg muža, sve je kako treba - rekla je Dara za "Blic" i dodala:

Foto: ATA images

 

- Uskoro izlazi nova pesma, oduševićete se. Kraje meseca idem u Moskvu i onda idem negde daleko. Do septembra ću album, pa koncert. Presrećna sam. Volim rizik i nove stvari, kada mi kažu da nešto ne mogu, to mogu. Možda će biti na otvorenom, možda i u Areni - rekla je ona.

Dara ističe da iako deluje grubo, ona je jedna nežna žena, sve dok je naravno, neko ne isprovocira.

Foto: ATA images

 

- Nežna sam i emotivna žena, mogu da budem jako bezobrazna i gruba, ali ne znam šta bi neko morao da uradi da bih ga udarila. Neki čovek na aerodromu me je izvređao, puk’o mi je film, udarila sam ga, ne volim takve situacije, da je pristupio na fin način, drugačije bih reagovala, nego mi je vređao roditelje. Prijavila sam i sebe i njega. Zaklonio je lice rukama, nije očekivao - rekla je Dara.

Podsetimo, Darin novi dečko, kojegčuva daleko od očiju javnosti, je biznismen iz Novog Sada koji je 15 godina mlađi od pevačice.

BONUS GALERIJA: Dara Bubamara - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".