Како би што боље изгледале многе певачице са естраде уградиле су силиконе у груди.

Од првих појављивања на телевизији и спотовима за песме привукле су пажњу јавности гласом и стасом, а како је њихова каријера ишла узлазном путањом, многе од њих су се мењале.

Музичке звезде Цеца Ражнатовић, Јелена Карлеуша, Дара Бубамара, Александра Пријовић, Наташа Беквалац, Катарина Грујић и Тања Савић сада имају бомбастичнији деколте него на почетку карије.

Неке од њих тврде и да никад нису додавале силиконе у груди.

Фото: Инстаграм принтскрин/ tanja_savic_private

 

- Никада се не бих подвргла естетским операцијама, повећању или затезању груди, задњице или било чега другог. Гледам емисију где се приказује како су се жене унаказиле различитим интервенцијама. Шокирана сам на шта личе. То ми је и више него страшно - рекла је Тања пре пет година за медије.

Фото: В. Данилов

 

ЈК је 2011. имала тешку операцију груди, која је трајала више од пет сати.

- Имплантати су ми направили велики проблем, па је докторима требало дуго да их изваде. Урађена је реконструкција мишића груди и извађено је много фиброзног ткива. Хорор. На операцију сам се одлучила јер сам приметила да нешто није у реду. Али од рутинске операције коју су хирурзи очекивали дошло је до непријатног изненађења на операционом столу - причала је тад Јелена и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Захвална сам докторима који су ми буквално спасли живот. Девојкама бих поручила да добро размисле пре него што се одлуче за увећање груди. Да могу да вратим време, никада не бих то учинила.

Фото: Архив Новости

 

Када се појавила на сцени 2001. године Наташа Беквалац је већ увећала попрсје.

Фото: АТА имагес

 

Наташа је нове груди урадила с мером, у складу с њеном грађом, висином и килажом. Беквалчева се касније, након друге трудноће, одлучила да оде на ремонт како би подигла и затегла груди.

Фото: Д. Мишић

 

Цеца је након уградње силикона два пута смањивала груди, једном због здравља, а други пут због изгледа.

Фото: АТА имагес

 

- Желела сам другачију естетику, промену визуелног идентитета и нешто што је више у складу с трендовима, а искрено говорећи, и са мојим животним добом. Интервенција није компликована, врло брзо сам се опоравила - рекла је Цеца која је 2012. године, након првог ремонта силикона, изјавила:

Фото: Јутјуб принтскрин/Svetlana Ceca Raznatovic

 

- Истина је да сам имала операциони захват на грудима. То сам пре свега морала да урадим из здравствених разлога. Операцију сам искористила и да смањим груди, али ми је пре свега било важно да решим здравствени проблем.

Александра Пријовић признала је да је средила попрсје.

Фото: Небојша Параушић

 

- Ја сам променила шта сам хтела. Груди сам променила, више немам жељу. Усне сам минимално одрадила, нисам претерала ни у чему. Имала сам операцију носа прошле године, првенствено због девијације, нисам могла да дишем, а и због посла - открила је Пријовићка у једној емисији.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Дара Бубамара данас важи за једну од певачица са највећим грудима на домаћој естради.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, није могла одувек да се похвали бујним деколтеом.

Фото: Архив Новости

 

Катарина Грујић је још на почетку каријере пре неколико година хируршким путем увећала груди и усне.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да за скривањем нема потребе, поносим се свиме што сам урадила на себи и драго ми је да нисам претерала. За сада немам ништа у плану, јер мислим да ми је све савршено, али боже мој када будем старија и пређем 35 година, свашта се може издешавати - изјавила је Каћа једном приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".