У питању је млади бизнисмен из Новог Сада, има 31 годину, а води једну успешну фирму која послује у Србији и иностранству. Како извор "Курира" близак Дари каже, они су се упознали преко заједничких пријатеља и одмах су севнуле варнице. Цело вече се нису раздвајали једно од другог, Бубамара није примећивала никог око себе осим њега, а пред крај вечери су разменили бројеве телефона.

После тога су се нашли насамо, а након неколико виђања, започели су везу. Колико је озбиљно, говори и то да планирају заједничко летовање, а наводно се он до ушију заљубио у њу.

Фото: Алекса Станковић

 

Ипак, Дарини пријатељи кажу да она не жели да експонира партнера у јавности, а посебно да медији пишу о томе. Због тога се виђају углавном на тајним локацијама, а недавно је он закупио један ресторан у Новом Саду како би вечерали сами, да не би било знатижељних погледа. Међутим, протекле недеље су виђени у једном кафићу у овом граду, а иако се нису љубили, деловали су врло присно.

Фото: АТА имагес

 

Дара је позната по томе да воли млађе мушкарце, а прошле године је била у вези са 24 године млађим Тонијем. Бивши дечко јој је испуњавао све жеље, па је с њим пропутовала целу Европу, али су на крају одлучили да раскину.

- С Тонијем сам се упознала у кафићу, дописивали смо се дуже време, ни он ни ја нисмо мислили да ће тако да буде. Подудариле су нам се енергије, сродне смо и добре душе, он мене доживљава као своју вршњакињу, волео је старије жене увек, доста је зрео за своје године. Његова мајка и сестра ме обожавају, баш смо се нашли. Он има свој приватни бизнис, криптовалуте - рекла је Дара.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".