Жика Јакшић данас ужива у љубави с лепом бринетом и бившом женом некадашњег фудбалера Црвене звезде Николом Мијаиловићем с којим има сина, Тијаном Мијајловић.

Водитеља је увек био глас да је велики заводник, међутим Миру Шкорић није успео да освоји. 

Фото: Душан Мишић

 

- Могао је да прође сломљене главе или ноге. Шалим се, ми смо пријатељи и сарадници 30 година отприлике, пуно смо радили и путовали док је био у бенду 'Ритам срца'. Он је велики друг, џек, каваљер, прави пријатељ, а то што он нон-стоп прича о женама, па он воли да је окружен лепим женама, а ја сам увек била брат - испричала је Мира Шкорић једном приликом.

Жика је признао да док је био у браку са супругом Снежаном имао је тежак период када му је пропао посао и бакротирао је, а онда је све кренуло низбрдо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/gagi_serbia_

 

- Доживео сам тада један озбиљан лом у животу. Банкротирао сам! Сам сам био крив, јер када човек не зна шта хоће, онда ради оно што неће. Те 2000. године живео сам у Немачкој и тадашњој супрузи Снежани и сину Андрији покушавао да обезбедим бољи живот. Ушао сам у посао са неким хотелом у Немачкој, али сам убрзо схватио да сам уложио у погрешан посао. И тако сам изгубио и оно мало уштеђевине што сам имао. Завршио сам са озбиљним губитком и дугом код немачких банака од чак 100.000 марака. Шест година ми је требало све то да вратим - спричао је водитељ једном приликом и открио да је након тога дошло до развода брака који је већ био пољуљан.

Фото: АТА имагес

 

Иако се труди да свој приватни живот крије далеко од очију јавности Жика је јавно признао да је био у вези са Славицом Ћуктераш, те да га за њу вежу лепе успомене.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".