Он је истакао да је у животу сваког човека успех веома пожељан, али да је најважније пронаћи баланс, бити емотивно испуњен и срећан, у шта се и сам уверио.

- Сви имамо неке кругове у животу. Можеш да будеш пословно успешан, можеш хиљаду ствари да завршиш, али ако мењаш ту врсту емотивне подршке, немаш затворен емотивни круг, ниси стабилан и немаш ту врсту емотивне подршке, никакав новац и успех не важе, јер у суштини онда ниси избалансиран као особа - истакао је Жика и објаснио колико је емотивни баланс битан.

- У реду је и љубав према деци, послу, новцу, према другим стварима, то се подразумева, али морате да имате и тај свој најсебичнији осећај љубави, да вас неко у том емотивном делу прихвати и воли, да би вратили тај унутрашањи баланс који често немамо у животу. Зато кажем да често шетамо неизбалансирани - додао је.

Да је на сопственој кожи осетио емотивну неравнотежу признао је и сам у емисији "Никад није касно", а у знак новог љубавног баланса ове недеље понео је црвени сако.

- Ја сам се избалансирао и овај црвени сако је симбол љубави. Ја сам и ту промају коју сам имао у том кругу затворио, ту рупу сам затворио, па ми више промаја не дува ни по срцу, ни по глави. И сад лепо причам, смирен сам и то траје већ неко дуже време, чак сам и пиће баталио, има једно седам, осам месеци - похвалио се у свом стилу и наставио:

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Да би то урадили потребно је да човек буде избалансиран јер они који нису, ту емотивну рупу попуњавају тако што лочу алкохол за асталом. То говорим о онима што претерују, они нису емотивно избалансирани.

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".