Ово је идеална прилика да одморите од ретроградног Меркура, Сатурна, пуног Месеца и свих прогноза које свакодневно читате - макар на три минута.

У наставку следи забаван хороскоп, који открива која славна личност би била идеална за вас када је у питању љубав.

Ево које славне фаце одговарају хороскопским знацима:

Сродна душа Овна: Серена Вилијамс (Вага)

Овнови су упорни, увек иду ка напред и теже да буду најбољи. Њима је потребан партнер који може да им парира. Зато је Серена Вилијамс, једна од најбољих тенисерки света, идеалан партнер за овај хороскопски знак.

Сродна душа Бика: Роберт Патинсон (Бик)

Бикови су познати као много тврдоглави и одлучни људи, па им је потребан неко ко зна како да уравнотежи њихову страствену нарав. Многи кажу да је Роберт Патинснон увек сјајно расположен, оптимистичан и одан, а то је оно што Бик препознаје, воли и цени.

Сродна душа Близанаца: Мајли Сајрус (Стрелац)

Близанци су флексибилни, екстровертни и духовити. Са њима никада није досадно, веома су друштвени. Стрелчеви живе за авантуру, а Мајли Сајрус је позната као неко ко је спонтан, шармантан и слободног духа.

Фото: Профимедиа

 

 

Сродна душа Рака: Дев Пател (Бик)

Емотивни, нежни и саосећајни Ракови прија неко ко је приземан попут Бика. Глумац Дев Пател је одан, а његов круг пријатеља је изразито мали. Раковима треба неко на кога се може рачунати кад им је тешко.

Сродна душа Лава: Ким Кардашијан (Вага)

Лавови морају да буду у центру пажње, имају много самопоуздања и жељни су забаве. Њима треба неко ко ће испратити њихову енергију. Ким Кардашијан је пријатељски настројена особа, која би Лаву пружила све што му је потребно.

Сродна душа Девице: Кијану Ривс (Девица)

Девице цене односе који се темеље на зрелости и заједничким интересима, па траже људе који су саосећајни и љубазни. Најбоље се слажу са другим Девицама, попут Кијануа Ривса, који је одлучан и саосећајан.

Фото: Профимедиа

 

 

Сродна душа Ваге: Тејлор Свифт (Стрелац)

Ваге су добри љубавници, спремне су на забаву и авантуру! Стрелац уме да испрати Вагин корак, па би савршена славна особа за особе рођене у овом знаку била Тејлор Свифт.

Сродна душа Шкорпије: Рајан Рејнолдс (Шкорпија)

Шкорпије су познате по томе да су тајанствене, да не показују емоције и да им није лако да се отворе. Када је романтика у питању, Шкорпије се једино слажу са Шкорпијама. Рајан Рејнолдс је рођен у овом знаку, па би се Шкорпије најбоље разумеле са њим.

Сродна душа Стрелца: Стиви Никс (Близанац)

Стрелчеви воле да се забављају, увек су спремни за акцију и никако не подносе досаду. Зато су Стрелац и Близанац савршени пар, они су у пару незаустављива креативна снага. Стиви Никс била би идеалан партнер за некога ко је рођен у овом знаку.

Фото: Профимедиа

 

 

Сродна душа Јарца: Џон Бојега (Рибе)

Оно што је Јарчевима најважније јесу амбиција и жеља да буду успешни у свему што замисле. Људи рођени у знаку Рибе пружиће им највише мотивације да буду најбоља верзија себе, па би идеалан партнер био Џон Бојега.

Сродна душа Водолије: Доја Цат (Вага)

Водолије су познате као бунтовни људи, многи мисле да су чудне. Ипак, њима треба неко сличан, ко ће не прави начин разумети њихов ум и посматрати ствари ван оквира.

Сродна душа Риба: Ријана (Рибе)

Рибе одлично знају да читају друге људе па им најбоље одговара неко сличан њима, а то може бити једино друга Риба, попут Ријане. Она је дубоко страствена и отворено изражава своје мисли и емоције.

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".