На обележавању платинастог јубилеја Краљице Елизабете малишани краљевске породице освојили су највеће симпатије. Најмлађи међу децом Вилијама и Кејт, принц Луис, имао је неколико симпатичних сцена током церемоније у краљичину част.

 

 

Краљица Елизабета може да се похвали великом породицом. Ово је савршена прилика да се подсетимо како су изгледала краљевска рођења. Није увек било шарено и лепо ...

Довољно је подсетити се на четири трудноће садашње краљице Елизабете ИИ ... Монархиња је родила своје прво дете са 22 године. 1948. године на свет је рођен принц Чарлс. Тренутно владајућа краљица има још троје деце - Ану, Анџеја и Едварда. Све ове трудноће и порођаји одвијали су се у приватности палата и властелинстава.

Фото: Профимедиа

 

 

Када се принц Чарлс родио, његов отац - принц Филип - није престао ни да игра сквош са својом секретарицом . Пошто је био обавештен о срећном догађају, попио је чашу шампањца. Касније је Палата Бекингема известила у краткој изјави о рођењу престолонаследника . Врло је мало фотографија краљице током трудноће.Крајем четрдесетих година прошлог века њихов наступ се сматрао супротним правилима. Слично, мало се говорило о току саме трудноће. Краљици је тако омогућен луксуз мира који се сада узалуд тражи.

Принц Филип први у историји краљевске породице присуствовао порођају

Друга краљичина деца такође су рођена у Палати Бекингем - осим Ане, која је рођена у Кларенце Хоусе -у. Палата је у то време била у процесу реновирања. Краљица Елизабета ИИ, пратећи најновије трендове, захтевала је присуство свог мужа при рођењу свог најмлађег сина, Едварда . Захваљујући томе, Филип је постао први отац у историји краљевске породице који је присуствовао рођењу свог потомства.

Лејди Ди се у четвртом месецу бацила низ степенице

Појава Дајана Спенсер у краљевској породици оживела је и променила окамењени двор. Рођење следећег наследника постало је спектакл . Војвоткиња је, уз помоћ папараца, куповала у Хародсу и поносно показала свој све заобљенији стомак.

Фото:Танјуг/АП

 

 

Супротно традицији, одлучила је и да се породи у болници. Када је 1982. родила принца свог првог сина - принца Вилијама - имала је 21 годину . Две године касније рођен је принц Харри. О овим трудноћама и порођајима зна се много више. Сама Дајана је била жељна да подели вести са јавношћу. У интервјуу са новинаром Андревом Мортоном открила је шокантне чињенице .

Она је тада рекла:

- Кад сам била у четвртом месецу трудноће, бацила сам се низ степенице, покушавајући да привучем мужеву пажњу . Рекла сам му да се осећам очајно и да сам стално плакала. Рекао је да проблем правим ни из чега. Па сам се бацила низ степенице.

Годинама касније, познато је да се принцеза Дајана у то време суочила са менталним сломом. Имала је депресију, поремећаје у исхрани ... Почела је да има проблема са булимијом и гласовима у глави о самоубиству. Зато је затражила помоћ и подршку. Њен муж - принц Чарлс - није одговорио на ово. У августу 1996. године пар се развео, а годину дана касније Дајана је погинула у саобраћајној несрећи .

Меган имала спонтани

Меган Маркле морала се суочити са потпуно различитим проблемима . Арчи Харрисон Моунтбаттен -Виндсор - прво дете Харија и Мегхан - рођен је у мају 2019. Пар се сложио да се рођење догоди на њиховом сеоском имању, Фрогморе Цоттаге. Као резултат здравствених компликација, план је морао бити промењен и на крају се порођај догодио у болници. Годину дана касније, Меган је имала побачај у трудноћи . Она је то признала у колумни за Њујорк Тајмс.

Фото: Instagram/ screenshot meghanmarkle_official

 

 

Због тога су обоје одлучили да се и трећа трудноћа заврши у болници . То се догодило и 4. јуна ове године. Лилибет "Лили" Виндсор рођена је у болници Санта Барбара у Калифорнији . У саопштењу, пар је објавио да су Меган Маркле и њена ћерка веома добре.

БОНУС ВИДЕО:

LEGENDA NA TRONU: Pre 68 godina pred tv-kamerama krunisana je kraljica Elizabeta Druga

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".