Ксенија Пајчин, једна од најлепших певачица на нашим просторима, и Филип Каписода, познати манекен, имали су везу која је пунила новинске ступце.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Њихова љубав била је бурна, пуна скандала, волели су се и мрзели, а 16. март 2010. године био је дан који њихови ближњи неће никада заборавити.

Ксенија и Филип упознали су се у јулу 2008. године у Црној Гори, а љубав је планула на први поглед.

- Никада ме нико није волео оволико као Филип. Не морамо ни да говоримо, довољно је само да се погледамо. Познаје ме боље него што ја себе знам - причала је тада Ксенија.

Фото: Немања Костић

 

 

Обоје су осећали потребу да буду непрестано заједно, а када то није био случај, долазило је до нервозе, тензије и великих свађа. Након бројних раскида и помирења, они су почели да живе заједно у њеном стану у Београду. Али, та љубав је била фатална.

У уторак, 16. марта 2010. године, пре 10 година, Ксенију је у њеном стану на Вождовцу усмртио Филип, који је након тога себи одузео живот. Њихова тела пронађена су са прострелним ранама од ватреног оружја.

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

 

Данас, након 12 година од трагедија испливао је снимак на јутубу Филипа Каписоде, за кога се може рећи да је увелико заборављен.

Наиме, манекен је био учесник Великог Брата што мали број људи зна, а снимак који ће постати виралан показује сам почетак његовог учешћа.

На снимку се види Филипов профил, његово шетање до куће, а онда и сам улазак где је почео цео ријалити.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".