Слободан - Бода Нинковић један је од ретких глумаца чија деца нису кренула његовим путем. Истина, старија ћерка Ања остала је у професији, али је одлучила да буде са друге стране камере, као филмски продуцент.

 

Фото: В. Данилов

 

 

Млађа, Нађа, определила се за спорт и прилично је успешна. Одбојкашку каријеру започела је у Црвеној звезди, а затим су се смењивали клубови у Швајцарској, Италији, Румунији, Бразилу. Тренутно је члан пољског клуба Комерскон.

Осим тога, Нађа Нинковић је са репрезентацијом Србије стигла до златне медаље на Европском првенству, иако је те 2011. имала само двадесет година. У државном дресу освојила је низ сјајних одличја, на које су њени родитељи Бода и Славица бескрајно поносни.

Фото: Јутјуб принтскрин/FIVB VOLLEYBALL

 

 

- Нађа је 85 одсто времена одсутна од куће. Морам признати да је врло млада отишла, са непуних двадесет година. Сматрам да је здравије да се човек што пре осамостали, колико год да је то теже - брже сазри и спреман је за изазове које живот носи. Иако све то лепо изгледа, професионални спорт је напоран и приватни живот сведен је на секвенце. То је једино што јој недостаје, а ми смо већ навикли да је нема. Чујемо се и видимо преко савремених средстава комуникације, али и одемо код ње - рекао је у једном интервјуу глумац, који је однедавно у пензији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стево Жигон

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".