Ksenija Pajčin, jedna od najlepših pevačica na našim prostorima, i Filip Kapisoda, poznati maneken, imali su vezu koja je punila novinske stupce.

Foto: Milutin Labudović

 

 

NJihova ljubav bila je burna, puna skandala, voleli su se i mrzeli, a 16. mart 2010. godine bio je dan koji njihovi bližnji neće nikada zaboraviti.

Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Foto: Nemanja Kostić

 

 

Oboje su osećali potrebu da budu neprestano zajedno, a kada to nije bio slučaj, dolazilo je do nervoze, tenzije i velikih svađa. Nakon brojnih raskida i pomirenja, oni su počeli da žive zajedno u njenom stanu u Beogradu. Ali, ta ljubav je bila fatalna.

U utorak, 16. marta 2010. godine, pre 10 godina, Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. NJihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Foto: Printskrin Tv Pink

 

 

Danas, nakon 12 godina od tragedija isplivao je snimak na jutubu Filipa Kapisode, za koga se može reći da je uveliko zaboravljen.

Naime, maneken je bio učesnik Velikog Brata što mali broj ljudi zna, a snimak koji će postati viralan pokazuje sam početak njegovog učešća.

Na snimku se vidi Filipov profil, njegovo šetanje do kuće, a onda i sam ulazak gde je počeo ceo rijaliti.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".