Ана Николић прошле недеље имала је наступ на једном београдском сплаву. Пошто дуго није наступала у престоници, за њено гостовање владало је незапамћено интересовање, па се тражила карта више.

Ипак, сенку на овај спектакл бацио је један непријатан догађај у ком се Ана нашла, и то не својом кривицом.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ananikolicoffical

 

 

Док је публику забављала својим старим и новим хитовима, али и симпатичним досеткама, по којим је позната, испред бине се у једном тренутку појавио младић који је био под дејством алкохола. Он је неколико минута стајао испред Николићеве, непрестано је гледајући, а у једном тренутку латио се новчаника и из њега извадио новчаницу од 50 евра. Он јој је удељивао комплименте, али она није обраћала пажњу на њега, већ је гледала у осталу публику и своје верне фанове, који су испунили сплав.

Он је више пута покушао да јој привуче пажњу, најпре је дозивајући по имену и делећи јој комплименте на рачун изгледа, а затим је покушао и да је додирне по ногама, али се Ана више пута померала, и даље не обраћајући пажњу на навалентног госта. Младић је затим почео да маше парама и покушавао да јој новац стави у руку, међутим, Николићева је све време без паузе настављала да пева. Како је после неког времена схватио да га Ана не констатује, он је покушао да јој привуче пажњу преко њених чланова бенда. Међутим, и они су му на леп начин скренули пажњу и одбили новац, објаснивши му да не примају бакшиш.

 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Ана се након овог у једном тренутку окренула леђима, ка осталим музичарима, што је тек изнервирало пијаног госта, па је у једном тренутку, видно изнервиран, гласно узвикнуо и обратио се Николићевој.

- Могу, бре, да те имам за 50 евра! Шта се ту правиш - рекао је овај младић, али судећи према томе што је Анина реакција изостала, она ово није чула. Након тога почео је да виче и на чланове бенда.

Извор за "Курир" наводи да се ни певачица ни њени музичари на ову провокацију нису изнервирали, већ су наставили са свирком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Буквално су га сви са бине игнорисали, видело се да је дечко баш пијан. Ипак, гости који су седели испред бине су у том тренутку позвали неколико момака из обезбеђења, који су одмах реаговали и пришли алкохолисаном госту. Љубазно су га замолили да стави новац у џеп и да се одмах склони. Он се у почетку бунио, али су га они испратили и одвели. После га више нисам видео, могуће да су га због оваквог понашања и избацили напоље. Ана је као прави професионалац наставила да пева - завршава извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".