Након објављивања демо-снимка Ана Николић је и јавно почела да изводи песму која није њена

Песму "Проверено", коју је Милица Павловић објавила на свом последњем албуму, Ана Николић почела је да изводи јавно што је изазвало различите реакције код њених колега.

Фото: АТА имагес

 

И док је Аца Лукас одушевљен Анином верзијом, певачица Јелена Карлеуша жестоко је осудила овај Анин потез.

Фото: АТА имагес

 

- Какав је бре ово начин? На шта ово личи? Срам вас било бре! Апсолутна подршка за Милицу! Певам скоро 30 година и никада се овакве ствари нису дешавале! - написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ карлеусастар

 

Међутим, Аца Лукас није остао имун на Карлеушине прозивке, па јој је жестоко узвратио.

Фото: Инстаграм принтскрин/ александар_вуксановиц_оффициал

 

- Позната певачица подигла глас за крађу песама. Увек би она да моралише уместо да пева коначно. Али не иде то тако лако - поручио је Лукас на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

- Идемо: Напред, назад, немаш где, сад твој дилер пао је. Исмеваш Буниброд, а? Зависнику, овде имаш посла са Фонтаном. Одјеби својим псећим кратким ногицама у малим троскоцима и не нападај више жене. Ајде сад паљба, иди дувај борски ку*ац и не изазивај ме више. (А таман сам се одморила од овог полусвета и не вреди! Не вреди, не вреди! А певачи који ћуте и гледају све ово? Па пи*ке једне! Ето. Пи*ке једне, зато и јесте ту где јесте! Мрш!) - написала је Јелена.

Ни ту није био крај рату ЈК и Лукаса. Фолкер јој је одговорио.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

- Лепото: Не кa*аш ти никога. Тебе ка*ају! Мада не знам одакле им желудац? Докле треба да те учим да кад вређаш, научиш да вређаш. Прво: увреда "наркоманчино" и није нека увреда. Али, пошто не можеш да нађеш ништа друго, теби је то једина могућност да пробаш мене да увредиш! А сада: и мој, како ти кажеш "спржени мозак" је тренутно најмање дупло јачи од твог пилећег мозга, инсталираног у глави крокодила! Засто те зову модерна сфинга. Зато што си пола жена, пола идиот! Зато што изгледаш горе од позива за војску. Зато што само могу да те је*у интелектуалци са двоцифреним IQ-om. Зато што певаш као да ти је неко згазио на курје око. Је л зато што сам морао детету да скидам температуру целу ноћ кад је тебе видела поред меме на оном споту несрећном где се за*ебах па снимих са тобом дует! Кажеш да је мени спржен мозак! На твоју срећу, ти ту немаш шта да спржиш, а шта је код тебе спржено, то је цела нација видела на твојим познатим порно селфијима где после тврдиш да је то што "спржено" туђе! Нисам те помињао, а ни дирао! Најбоље би било да ми се скинеш са кичме и публицитет који одавно немаш, тражиш на другом месту. За Карелушицу. П. С. Боље би ти било да ту крокодилску њушку заријеш у своје двориште и запиташ се зашто онај твој приплодни бикчић ( у народу познат као "весељко", је*е све што му падне шака, само тебе не). За Карелушана - написао је Лукас.

Фото: Петар Милошевић

 

Подестимо, иако је од објављивања демо-снимка Николићеве на Јутјубу, са другачијим текстом, прошло више од месец дана, Ана је песму почела и да изводи јавно без обзира на то што песма није њена, што није купљена и објављена по правилима музичке индустрије, те није испоштован закон о ауторским и извођачким правима.

Фото: АТА имагес

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".