Певач Аца Лукас одлучио је да сними филм о бурном периоду пре 2003. године када је пролазио кроз разне животне ситуације.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Није то било специјално лоше, али сам имао лоше фазе и лоше сам се осећао. Не могу да причам о томе... Нисам користио хероин, ја сам узео кокаин, што је исто јако лоше. После свега тога, кад се сетим тог времена и што ме јако нервира у животу, што ти те ствари искриве слике у животу. Још ако си интелигентан, мозак ти толико добро ради да за сваку лошу ствар коју урадиш ти нађеш оправдање као да си најбољи на свету. Није ме толико уназадило, имао сам ту срећу јер сам интелектуално издржао све то - прича Аца.

- Имао сам неке пријатеље који су са мном то радили, а старији доста од мене, па седа коса онако... Ушао сам у те године када је то дегутантно, прво сам скинуо 4 минђуше са увета, а онда сам скратио косу. Неке ствари су у овим годинама не приемрене. Онда долазимо до тога да је стварно дегутантно да један матори кретен то користи, то није ни за једно време - додао је Аца.

За крај је открио да мисли да су и његова деца синови Лазар и Андреј, као и ћерка Миљана, пробали недозвољене супстанце, али да их не конзумирају.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Нисам се уплашио да ли ће моја деца пробати, сигуран сам да су пробали наркотике. Пробали су сви и нико их не узима. Деца су у таквим ситуацијама, то не може да их заобиђе. Кад се возимо авионом сви мислимо неће баш овај пасти и велика је вероватноћа да неће, а кад вам дете изађе у град и помислите ''Неће моје дете сигурно пробати'', е будите сигурни да ће то да се деси - закључио је Лукас.

(Старс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".