Nakon objavljivanja demo-snimka Ana Nikolić je i javno počela da izvodi pesmu koja nije njena

Pesmu "Provereno", koju je Milica Pavlović objavila na svom poslednjem albumu, Ana Nikolić počela je da izvodi javno što je izazvalo različite reakcije kod njenih kolega.

Foto: ATA images

 

I dok je Aca Lukas oduševljen Aninom verzijom, pevačica Jelena Karleuša žestoko je osudila ovaj Anin potez.

Foto: ATA images

 

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale! - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

Međutim, Aca Lukas nije ostao imun na Karleušine prozivke, pa joj je žestoko uzvratio.

Foto: Instagram printskrin/ aleksandar_vuksanovic_official

 

- Poznata pevačica podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da peva konačno. Ali ne ide to tako lako - poručio je Lukas na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Idemo: Napred, nazad, nemaš gde, sad tvoj diler pao je. Ismevaš Bunibrod, a? Zavisniku, ovde imaš posla sa Fontanom. Odjebi svojim psećim kratkim nogicama u malim troskocima i ne napadaj više žene. Ajde sad paljba, idi duvaj borski ku*ac i ne izazivaj me više. (A taman sam se odmorila od ovog polusveta i ne vredi! Ne vredi, ne vredi! A pevači koji ćute i gledaju sve ovo? Pa pi*ke jedne! Eto. Pi*ke jedne, zato i jeste tu gde jeste! Mrš!) - napisala je Jelena.

Ni tu nije bio kraj ratu JK i Lukasa. Folker joj je odgovorio.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Lepoto: Ne ka*aš ti nikoga. Tebe ka*aju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vređaš, naučiš da vređaš. Prvo: uvreda "narkomančino" i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš! A sada: i moj, kako ti kažeš "sprženi mozak" je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zasto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noć kad je tebe videla pored meme na onom spotu nesrećnom gde se za*ebah pa snimih sa tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cela nacija videla na tvojim poznatim porno selfijima gde posle tvrdiš da je to što "sprženo" tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mestu. Za Karelušicu. P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao "veseljko", je*e sve što mu padne šaka, samo tebe ne). Za Karelušana - napisao je Lukas.

Foto: Petar Milošević

 

Podestimo, iako je od objavljivanja demo-snimka Nikolićeve na Jutjubu, sa drugačijim tekstom, prošlo više od mesec dana, Ana je pesmu počela i da izvodi javno bez obzira na to što pesma nije njena, što nije kupljena i objavljena po pravilima muzičke industrije, te nije ispoštovan zakon o autorskim i izvođačkim pravima.

Foto: ATA images

 

BONUS VIDEO:

 

 
 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".