Ана Николић је на својим наступима певала демо верзију песме ''Проверено'' коју није снимила, а Милица Павловић ју је објавила на свом последњем албуму ''Посесивна'' по законским правилима.

Извор близак Милици Павловић који је желео да остане анониман открива детаље ове ситуације.

Фото: Алекса Станковић

 

- Милица се ни крива ни дужна нашла у скандалу који се није десио у историји српске естраде - почиње извор, и додаје:

- Сви који се баве музиком почев од аутора па до извођача знају да демо-снимак не значи ништа. Једна песма док тражи свог купца може да има десетине демо-снимака у извођењу било кога. То што Ана има неку своју верзију не значи да је песма њена и да може да је пева као свој хит. Милица има уговор за песму „Проверено“, уредно ју је купила и има извођачка права. Ана није дала капару за песму, о ситуацији се није оглашавала, а ауторима песме Дејану Костићу и Драгану Брајовићу Браји се чак не јавља на телефон. Могуће је да ће против Ане покренути и тужбу. Ово што Николићева ради без блама није лепо, а није ни колегијално. Наравно да Ана на наступу може да пева песму „Проверено“, али искључиво и само у верзији и са текстом који је снимила Милица Павловић јер је то једина песма која постоји. Неко ће морати Ани да објасни да се она кити туђим перјем, озбиљно крши ауторска и извођачка права и поред свега тога практично изводи песму која не постоји, а за коју мисли да је њен ексклузивни хит - завршава извор за Ало!.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Милица се огласила поводом непријатне ситуције, а потом и Драган Брајовић Браја. 

- Немам коментар на ову целу ситуацију - кратко је рекла она.

- Све је већ речено и не бих се уплитао у ту причу. Нека служи на част актерима који то раде са песмом „Проверено“ - био је јасан Драган Брајовић. 

Друштвеним мрежама кружи снимак на коме Ана Николић у видно алкохолисаном стању у једном београдском клубу изводи песму „Проверено“.

Ана је певала песму са текстом који је написан за њу, али пошто та верзија никада није завршена, певачица се мало нашалила, а шала је била духовита само њој.

- Остало је напишем другу строфу - рекла је Николићева док је изводила Миличин хит.

Проверено осма у трендингу

Иако је албум издала 11. априла, Милица Павловић не силази са трендинг листе. И после два месеца њена песма „Проверено“ налази се на осмом месту музичке листе и броји 10 милиона прегледа.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".