Супермесец у Стрелцу 14. јуна је последњи који ћемо имати у пролеће, а први овог лета. Супермесец биће пун у знаку Стрелца 14. јуна, а овај знак симболизује испитивање и филозофију живота, тако да је време да променимо курс ка којем се крећемо. Пун Месец у Стрелцу ће изгледати светлије и веће од просечних, па га зато астролози и астрономи називају "супермесец".

Према речима астролога пун Месец у Стрелцу је идеалан период године када треба да испланирате путовање на неку далеку дестинацију. То је путовање које може да промени вашу животну филозофију. Без обзира да ли имате некога блиског или немате, пун Месец у Стрелцу осветљава дубље осећаје, па ће свако од нас пронаћи љубав у срцу.

Фото: Профимедиа

 

 

Искористите шансу да ризикујете и пригрлите будућност у којој вас очекује више љубави. Овај пун Месец и те како ће у свакоме од нас покренути питање смисла. Људи ће због пуног Месец у Стрелцу бити динамични и пуни ентузијазма.

Ипак, сваки пун Месец је тежак на психолошком нивоу, па ћемо осетити накупљене фрустрације и унутрашње ломове због којих ћемо бити рањиви и импулсивни. Пун Месец у Стрелцу биће тежи за саме Стрелчеве, Рибе, Близацне и Девице

СТРЕЛАЦ 

Ово је прилика да донесете одлуке које ће вам променити живот. То је нови види посматрања ствари које су вам важне. Најидеалније би било да промените окружење у којем се налазите. Очекују вас промене расположења и могућа несаница. Овај супермесец је најважнији за припаднике вашег знака.

РИБЕ

Пун Месец у Стрелцу доноси вам промену у каријери. То ће бити окидач за догађај који ће променити ток дешавања на радном месту. Могућа је промена посла. Такође, можете бити више забринути за једног од родитеља.

Фото: Профимедиа

 

 

ДЕВИЦА

Месец у Стрелцу је важан за породичне односе и место живљења. Збгот ога ћете бити сетни и носталгични, а биће вам потребна промена. За време трајања овог аспекта не треба да доносите одлуке због којих бисте касније могли да се покајете.

БЛИЗАНЦИ

Пун Месец у Стрелцу ставља на тест ваше партнерске односе. То значи да треба да порадите на томе како вас други доживљавају. Уколико сте у браку, промена ће морати да се догоди јер је време да се ослободите старих образаца понашања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".