Лав

Лавови можда отворе своје најважније рањиве тачке, али то ће се десити за врло кратко време на самом почетку лета. Тада ће се ситуација смирити и наступити веома повољно време које ће трајати до самог краја лета. За што брже спровођење планова, астролози саветују Лаву да не заобилази глас интуиције. Шесто чуло ће вам рећи у ком правцу Лавови треба да се крећу да би пронашли срећу и да се опораве од љубавног бродолома. Звезде ће помоћи Лавовима да исправе раније направљене грешке. Могућ је финансијски фијаско и треба добро да припазе пажњу на новац.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Вагу очекује веома динамичан провод са великим бројем важних догађаја, са живим емоцијама и великим приликама. Можете бацити мамац, испробавши се у неком новом послу, или упознати занимљиве људе да бисте били инспирисани њиховим погледом на свет, расположењем. Ово ће бити важно време за Ваге које су на раскрсници и траже себе на овом свету. 

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви овог лета пре свега треба да се сете важних ствари у животу на којима треба да буду захвални. Ово ће дати енергију Јарчевима и учинити њихов живот смисленијим, пријатнијим. То ће бити почетак победе над рутином и досадом, малодушношћу и емоционалним проблемима. Лето 2022. такође би могло бити савршено време за Јарчеве да побољшају своје здравље. Можете и чак морате да се бавите спортом, више се крећете, вежбате. Живот за њих ће се окренути у новом правцу, и то већ у јуну месецу када настаје тежак период, могуће је раздвајање партнера и прекид односа. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".