- Моја данашња саговорница је важила за једну од најлепших и најпривлачнијих сценских уметница свих времена на нашим просторима. У њу су биле заљубљене хиљаде, а сама је умела рећи да није имала среће у љубави - рекао је водитељ Миле Перић и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Marš HD Valjevo

 

- Гледао сам је када сам имао 20, она је имала 25 година. Била је гола, изгледала је као богиња, изгледала је као Афродита или као Венера богиња лепоте, чулне љубави, плодности.. Гледао сам је, али је нисам видео. Слушао сам је, али је нисам чуо. Чуо сам је и видео сам је, тек када сам имао 30 година, а она 35. Тада је говорила о себи и о свом оцу Велизару и више није била Афродита или Венера, тада је била богиња Атена или Минерва богиња интелигенције и мудрости - најваљује водитељ, док Тања све време црвени у студију.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Marš HD Valjevo

 

- Вероватно човек треба да буде веома побожан и веома смеран да би признао као што она признаје да је целог живота чинио грешке и да је веома често у свом животу био уображен, пуст, прек, безобразан, охол и горд. Моја саговорница је прослављена југословенска и српска глумица, примадона Позоришта на Теразијама и Атељеа 212, она је јака жена са стилом и ставом. Она је старинског кова, али није застарела. Она је неприлагодљива и неприлагођена, непредвидљива, једна, једина Тања Бошковић - поручује водитељ и додаје:

- Жао ми је, ако вас је моја најава погодила. Надам се да сам успео у њој да сажмем све оно што мислим или све оно што осећам о томе док вас гледам у последњих чини ми се 40 и нешто година - закључује водитељ, а Тања на ивици суза одговара:

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Marš HD Valjevo

 

- Хвала за ове речи, али ја се не осећам добро од њих. А ево и зашто. Ви сте љубазни, преко сваке мере сте љубазни и ја ни то не заслужујем. Стидим се углавном за све што нисам урадила или што сам урадила или што сам погрешно урадила, што сам имала добру намеру. Очигледно да ви о мом животу знате више, него што знам сама. Имам један дар да заборављам све оно што ми није пријатно. А имам много ствари, као и у сваком животу које сам учинила и имам дар и кајања. Кајем се за све што сам повредила људе и преоштрих судова које сам изговорила. Кајем се, срамота ме. Праштајте људи, али бунтовност из младости не могу да порекнем. У Бога се уздам да ћу како време буде текло бити боља од себе - закључује Тања Бошковић у емисији "Говорница".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".