Она је истакла да је имала ту срећу да у свом првом филму учи од Бате.

- Замислите ту срећу да у првом свом филму учим од Бате и од Бекима (Фехмију). Два велемајстора управо у оним стварима о којима појма нисам имала. Са Батом сам играла заиста много. Он је био човек заштитник. И ја сам се осећала безбедном у његовом друштву. Он је своје партнерке умео да заштити од свега. Осећала сам се као принцеза и потпуно заштићена од свега, чак и од хладноће. Бата није дозвољавао да ми било шта фали чак и усред ничега. Био је елегантан и џентлмен - каже Тања Бошковић.

Тања се присетила и љубавне сцене коју је имала са Батом Живојиновићем.

- Велики џентлмен, да се ја не осећам лоше као млада жена. Био је веома деликатан и веома фин - рекла је наша глумица и додала:

Фото: В. Данилов

 

- Бата није давао савете. Ништа да се примети. Али ако сте паметни, ви учите гледајући. Направила сам гест доле, ни незнањући где је кадар, а он ми је само подигао руку тамо где треба. И то је било то, без приче. Све из радње, све из сукоба, тачно тамо где треба. Али за то морате бити ОН. Има таквих људи и данас - Раде Марјановић, Мики Крстовић. То су моја два друга и сапатника - каже Тања Бошковић.

Тања је оставила и савет свим младим глумицама, истакавши да је важно да воле своје партнере са којима раде.

- Нека буду паметне, нека воле своје партнере. Тада ће добити и љубав и поштовање - каже Тања.

 

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".