Дугогодишња девојка Нина Решића својевремено је открила како је певача ухватила у наводној швалерацији са његовом колегиницом Весном Змијанац.

Певач Нино Решић преминуо је 2007. године, а о његовом животу се нашироко причало током његовог живота, али и након смрти. Током своје каријере повезиван је са бројним колегиницама, што је он увек демантовао, тврдећи да су то све измишљотине.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nino Rešić (@ninoresic)

 

Он је својевремено признао да је своје име Амар променио у Никола јер је покојни Рака Ђокић по његовом доласку у ЗАМ проценио да би му за потребе тадашњег тржишта боље било да промени име и испоставило се да је у праву.

Љубавни живот певача је увек интригирао, а понајвише је одјекнула прича о наводној афери са Весном Змијанац. Иако никада није желео да призна ове наводе, његова тадашња дугогодишња девојка, изнела је у јавност све детаље њихове везе, као и скандалозног раскида који се догодио због његове афере са певачицом.

Наиме, како је Нино тада говорио своју осмогодишњу везу са извесном Велом прекинуо је јер је схватио да његово "незадовољство, није краткорочно".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

- Друга жена није била разлог што сам прекинуо осмогодишњу везу о којој и дан данас мислим све најлепше. У свему сам поштен. Када сам са неком женом немам намеру да је варам јер нисам био авантуриста ни када сам био млад и леп, а не сада када сам озбиљна мушкарац - говорио је Нино својевремено за медије, па додао:

- Мислим да сам поступио џентлменски, јер сам оставио све што сам зарадио: стан у власништву, ауто, сав намештај, око сто педесет хиљада марака вредности. Надам се да ће се моја бивша драга "снаћи" - говорио је он.

Међутим, Вела тих година није била имуна на приче које је певач пласирао у јавност, те је у једном тренутку одлучила да све обелодани. Она је открила да су се њих двоје упознати 1987. године у Крушевцу у једном хотелу где је певала, и да се тада појавио Амир Решић.

- То му је право име, мајка му је Зиба, отац Исмет. Када смо се упознали већ је био ожењен и није ми јасно зашто те бракове крије. Први пут је био ожењен Сејдом из Добоја са којом има ћерку Амелу, а са Славицом, односно Цицом из Крушевца има ћерку Сандру - причала је тада Вела, која је открила да је своју каријеру напустила јер јој је он то тражио, тврдећи да ће их он обезбедити у сваком смислу.

Како је он говорио да је желео сина, те да је то један од разлога њиховор разлаза, Вела је тада рекла да се плашила са Нином да има децу.

- Ја имам сина Дејана из првог брака, што значи да сам могла да родим и са Амиром, али сам се плашила да ће наше дете проћи као његове две ћерке. Нашим пријатељима је познато да сам два пута била у прилици да му родим дете, али је он тврдио да ће му сметати плач детета у кући - рекла је она.

Вела је потом, како она тврди, открила како је ухватила Нина у афери која је растурила њихову дугогодишњу љубав.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Он је са нашим кумом композитором Перицом Здравковићем изашао из нашег стана, наводно на концерт Драгане Мирковић. Као и увек испратила сам их на вратима речима: "Немојте вас двојица негде да шарате." Након неколико сати добила сам анонимни позив: "Муж Вам је у хотелу са Весном Змијанац и кумом." Села сам у ауто и отишла на лице места. Чувар ме није пустио, а Нино је искористио тај тренутак и сакрио се иза канти за ђубре, али је на столици висила његова јакна и чаша са вискијем.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- Стигла сам до стола и не обраћајући пажњу на Весну Змијанац која је пушила И тенденциозно ме посматрала упитала кума: "Зар ви нисте на концерту Драгане Мирковић? Где је мој муж?" Видевши да ме кум игнорише, бацила сам сто на све њих. Наравно, чувар ме избацио. После су ми се коцкице спојиле. Кум је био параван, Весна Змијанац и Амир су се месецима виђали. Он сада станује у њеном стану. Није истинита његова изјава да је поштен човек, веран једној жени. Он није отишао, побегао је. Његова мајка је плачући због свега што је урадио однела његову гардеробу - причала је својевремено Вела.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".