Sandra Meljničenko nedavno je i zvanično postala milijarderka i, prema listi magazina "Forbs", osma najbogatija žena na svetu. Naime, njen suprug, tajkun Andrej Meljničenko, dan pred uvođenje sankcija Rusiji prepisao joj je svu imovinu, procenjenu na oko 24 milijarde dolara.

Foto: Jutjub printskrin/Henrik Kalmar

 

 

A kada raspolažete tolikim novcem, nemate neku preteranu potrebu da dolazite u dodir sa “običnim” narodom. Sandra, doduše, ponekad voli da izađe među ljude. Viđali smo je kako opušteno šeta ulicama italijanskih letovališta i Azurnom obalom, iako bi dobar deo toga mogla da kupi. Ne znamo ko su joj najbolje drugarice, to vešto krije, ali jedna od retkih osoba sa kojima je bliska je regionalna muzička zvezda Nina Badrić.

Počele su intenzivnije da se druže krajem 2009, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

Foto. V. Danilov

 

 

- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. NJih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju - ispričala je pevačica jednom prilikom.

Foto: Profimedia

 

 

Podsetimo, nekadašnja modelsica Aleksandra Sandra Nikolić Meljničenko (1977) udata je za ruskog milijardera Andreja Meljničenka (1972) s kojim iz braka dugog 11 godina ima trogodišnju ćerku Taru. Pre udaje Aleksandra se bavila modelingom i bila članica prve postave grupe "Models". S obzirom na to da je imala bogatu karijeru u inostranstvu, Andreja je upoznala preko zajedničkih prijatelja dok su boravili na Azurnoj obali, a od tog trenutka njen život pretvorio se u bajku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".